Tuesday, March 17, 2009

за магнетизма на Хикари и нейният любим

Половият акт винаги следва една и съща физиологична механика. ВСички хора имат сходни реакции към външната страна на секса. Достатъчен е най-прост физически преглед, за да разберем дали човек е мъж или жена. при магнитната или вътрешната сексуалност обаче настъпва нещо съвсем различно, тъй като индивид от мъжки пол може да има женски магнетизъм или обратното, в зависимост от вибрацията, която индивидът придава на своето магнитно поле.
Качеството на органичния полов акт се измерва с простото удоволствие от коитуса според неговите психологични характеристики, продължителност и едновременното настъпване и сила на оргазма. Съществува обаче друг неизвестен полов акт, който свързва физическият коитус със магнитното общуване. Тъквмо от този цялостен акт се извлича истинската еротична реализация. В противен случай изпитваме само моментно удоволствие, последвано от вътрешна празнота или тъга - ясен признак, че не е имало магнитен съюз. Магнитният коитус в по-висшата си модалност е възможен само за малцина, защото културното наследство на човечеството не приема продукта на известен тип познание.
Така както съществуват характеристики, свързани с физическата сексуалност - ерекция, и пр. има и условия, отнасящи се до магнитната сексуалност. трябва да не забравяме, че половите органи са постоянни тоест те са неизменна част от нашата анатомия и са биологично унаследени. магнитната сексуалност не се унаследява като качество - тя съществува само при човек, намиращ се на първично ниво и донякъде прилича на така наречения животински магнетизъм. В себе си индивидът притежава човешки Ерос в неразвит или ларвен стадий, способен единствено на животински реакции. Може да кажем, че в това състояние съествува потенциален магнитен секс - невидим пенис или вагина, които са недоразвити каот при децата. Ето защо индивид, който няма развита магнитна сексуалност, преувеличава значението на физическата, като набляга на гениталиите и напразно се мъчи да намери цялостна реализация в любовта чрез секс на чисто животинско равнище. Гениталиите всъщност са животински. Магнитната сексуалност на висше ниво е човешко-духовна.
Какво е сексуалният грях?
Всъщност той е свързан единствено с физическото общуване без по-висше магнитно присъствие. При чисто физическия коитус също има силни магнитни потоци, но те са с ниска вибрация, както при животните. Всикоразвития магнитен секс е съвсем различен и е свързан с магнетизма, получен от по-високо състояние на съзнателност на индивида, което е ачисто, незамърсено и с по-висока вибрация. тази сила е ясно поляризирина. половата и принадлежност е ясно определена - тя е изцяло мъжка или съвършено женска. тази енергия е тайната на първоначалното привличане между двата пола. Когато говорим за сексапил имаме предвид наличието на значителна магнитна сила, която обаче не е непременно по-висша от гледна точка на съзнателността.
магнитната сексуалност поражда редица любопитни проблеми.
Но засега да обобщим така:
1. съществува както физическа, така и магнитна, вътрешна сексуалност
2. магнитната сексуалност, която не се създава, е несъзнателна и иима инфантилен, първичен характер. Тя е неясно определена и е с ниско вибрационно качество.
3. цялостната сексуалност се състои от органичен секс и напълно изграден и развит магнитен секс.

ако магнитната сексуалност е нарушена, тя прескача нормалните канали и достига оргазъм чрез сърцето. това причинява загуба на мъжките качества на мъжа и на женските качества на жената, защото необходимото съотношение на енергията е нарушено. всеки притежава магнитна сексуалност, но само тези, които са се изградили духовно, достигат пълна зрялост, издигане и развитие. това е тайната на истинската мъжественост - магнитен секс, наситен със съзнателна енергия, получена чрез по-висока еволюция. в това се крие и истинската женственост. трябва да се помни че магнеитзмът се излъчва и прониква в другите.

No comments:

Post a Comment